Op het grasveld tussen KWC (op de voorgrond) en de hondenclub in, wil Schietvereniging Op de Korrel een nieuw verenigingsgebouw met een schietbaan van 100 meter aanleggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het grasveld tussen KWC (op de voorgrond) en de hondenclub in, wil Schietvereniging Op de Korrel een nieuw verenigingsgebouw met een schietbaan van 100 meter aanleggen. © Foto Freddy Schinkel

Kampen lost belofte in: schietvereniging kan na zoektocht van tien jaar nieuw bouwen

De knoop is eindelijk doorgehakt. Schietvereniging Op de Korrel (SVV) kan na een zoektocht van tien jaar binnenkort starten met de bouw van een nieuw onderkomen. De Kamper gemeenteraad stemde vanavond, nadat een eerder voorstel werd afgekeurd, in met het beschikbaar stellen van een (verlaagd) budget.

 1. Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienissen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienis­sen’

  Het is vandaag de dag van de zorg. Op deze dag zet de Stentor zorgmedewerkers in het zonnetje met hulp van lezers. Eind maart deden we een oproep om jouw eigen zorgheld te nomineren. De reacties stroomden binnen. Twee zorghelden besloten we te verrassen: Josee Leerkes uit Apeldoorn en de voltallige ok-afdeling van het Deventer Ziekenhuis. De twee uitverkorenen staan symbool voor alle zorgmedewerkers die iedere dag weer voor anderen het onderste uit de kan halen.