Brandweer en politie kwamen vannacht naar de vaccinatietent van de GGD in Kampen, nadat omwonenden rond middernacht twee harde knallen hadden gehoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweer en politie kwamen vannacht naar de vaccinatietent van de GGD in Kampen, nadat omwonenden rond middernacht twee harde knallen hadden gehoord. © Stefan Verkerk

Kampen schrikt wakker van knallen bij GGD-tent: oorzaak nog een ‘raadsel’

updateIn de buurt van de priklocatie van de GGD in Kampen klonken rond middernacht twee harde knallen. Omwonenden waarschuwden de politie en de brandweer, maar troffen niks aan. Er is geen schade aan de vaccinatietent, het prikken is vanmorgen weer normaal opgestart. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.