Klaas Klos (rechts met pikhaak) helpt de brandweer om de scootmobiel uit het water van de Bovenhaven in Kampen te tillen. Met diezelfde pikhaak redde hij even daarvoor het leven van de scootmobieler.
Volledig scherm
Klaas Klos (rechts met pikhaak) helpt de brandweer om de scootmobiel uit het water van de Bovenhaven in Kampen te tillen. Met diezelfde pikhaak redde hij even daarvoor het leven van de scootmobieler. © Stefan Verkerk

Kampenaar die met scootmobiel in het water reed is aan de betere hand: ‘Net goed gegaan’

De man die ruim een week geleden met zijn scootmobiel het water in reed en door drie omstanders werd gered, is aan de betere hand. Dat laat wijkagent Jean Louis Becker weten. Hij is vandaag bij het slachtoffer op bezoek geweest.

 1. Opstartproblemen elektrische bussen:
‘Stelt niks voor, Chinese makers zijn wereldkampioen’
  PREMIUM

  Opstartpro­ble­men elektri­sche bussen: ‘Stelt niks voor, Chinese makers zijn wereldkam­pi­oen’

  Accu’s zijn opeens leeg en de verwarming hapert: de nieuwe elektrische bussen van Keolis uit China, die sinds kort door de regio rijden, hebben opstartproblemen. Waren degelijke bussen van een oer-Nederlands bedrijf niet beter geweest, vraagt politicus Stijn Hesselink aan het provinciebestuur van Overijssel. Nee, zegt kenner Vincent Wever. ,,China is wereldkampioen elektrische bussen maken.”
 1. Bekende Urkertweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'
  Play

  Bekende Urkertwee­ling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'

 2. Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'
  Play

  Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'