Het wordt nog spannend met de Kamper jurk van Tweede Kamerlid Hilde Palland voor Prinsjesdag. Naaister Fati Stil moet de jurk nog maken van de stof die speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het wordt nog spannend met de Kamper jurk van Tweede Kamerlid Hilde Palland voor Prinsjesdag. Naaister Fati Stil moet de jurk nog maken van de stof die speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt. © Foto Freddy Schinkel

Kamper Kamerlid draagt Kamper outfit bij Prinsjesdag

Een mooie gelegenheid om Kampen onder de aandacht te brengen. Bij Prinsjesdag draagt het Kamper Kamerlid Hilde Palland daarom een compleet Kamper outfit. Jurk, hoed en design: alles is van Kamper makelij.

  1. Kamper Canon valt uit elkaar door roest en rot
    PREMIUM
    Video

    Kamper Canon valt uit elkaar door roest en rot

    Twee jaar lang had de Amsterdamse beeldend kunstenares Barbara Broekman slapeloze nachten van de Kamper Canon. Al kort na de onthulling op 13 oktober 2011 werd duidelijk dat het door haar ontworpen mozaïek aan het Van Heutszplein door verkeerd materiaalgebruik ten prooi zou vallen aan roest en rot. Nooit kwam er een bevredigende oplossing. En nu is de boze droom ineens terug, doordat de raadsfractie van Kampen Sociaal bij het stadsbestuur heeft aangedrongen op herstel van het in verval geraakte kunstwerk.