Bep Schilder durft het boek Knielen op een bed violen niet te lezen. Als autist heeft ze extra veel last van teksten over hel en verdoemenis.
Volledig scherm
PREMIUM
Bep Schilder durft het boek Knielen op een bed violen niet te lezen. Als autist heeft ze extra veel last van teksten over hel en verdoemenis. © Foto Freddy Schinkel

Kamper schrijfster Bep Schilder durft nu ook lezingen te geven over autisme

Haar autisme en gereformeerd-vrijgemaakte opvoeding spelen ook nu weer een grote rol. De bekende Kampense schrijfster Bep Schilder (67) heeft deel twee van haar trilogie De Poort, de Paljas en het Meisje voltooid. Komende zondag wordt het boek gepresenteerd in de Stadsgehoorzaal.

  1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
    Liveblog

    SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

    Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.