Volledig scherm
© ANP

Kamper vakantiegangers gedupeerd door inbraken

Inbrekers hebben de afgelopen dagen twee keer toegeslagen in woningen aan de Toon Slurinkhof in Kampen. De politie is er klaar mee en zoekt getuigen. 

De eerste inbraak werd donderdag ontdekt, door een oplettende buurtbewoner. De eigenaren van de woning waren op vakantie, maar de buurman ontdekte dat een raam openstond. Wanneer deze inbraak precies was, is niet duidelijk. Dat geldt wel voor de nachtelijke kraak van afgelopen vrijdag, opnieuw aan de Toon Slurinkhof. 

Harde knal

Een getuige hoorde rond 3.00 uur een harde knal en zag twee personen wegrennen in de richting van de Dr. Kolfflaan. Ook de bewoners van dit huis waren op vakantie. De politie wil nu graag in contact komen met mensen die de afgelopen dagen of die bewuste nacht iets verdachts hebben gehoord of gezien. Melden kan via 0900-8844. 

  1. Gezelligheid en een goed salaris, dan komen vakantiewerkers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen
    PREMIUM

    Gezellig­heid en een goed salaris, dan komen vakantie­wer­kers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen

    Hoe krijg je 2000 jongeren zo ver dat ze in hun zomervakantie voor je willen werken? Bij Van Dijk Educatie in Kampen hebben ze het antwoord gevonden: zorgen dat ze het gezellig hebben en leuk kunnen verdienen. Zo krijgt het bedrijf in de zes weken durende zomerpiek alle plekken gevuld, terwijl volgens analyses van onder meer uitzendorganisatie Randstad Groep de krapte op de arbeidsmarkt ‘een historisch hoogtepunt’ heeft bereikt.