Drijvende steigers stellen kanovaarders in staat aan wal te gaan om lopend de Reevesluis te passeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Drijvende steigers stellen kanovaarders in staat aan wal te gaan om lopend de Reevesluis te passeren. © Project IJsseldelta

Kanovaarders ‘diep teleurgesteld’ over passage Reevesluis bij Kampen: lijst met klachten

Rijkswaterstaat is er trots op, maar kanovaarders zijn ‘diep teleurgesteld’ over de twee aanlegsteigers aan weerszijden van de Reevesluis, die het voor hen mogelijk moeten maken de sluis over het land te passeren. 

1 reactie

 • gerrit van den Brink

  2 maanden geleden
  Volgens mij betalen de meeste sporters voor hun voorzieningen middels contributie. Misschien moeten de kanovaarders even zelf in de buidel tasten. Of anders een klein stukje verder lopen. 400 of 500m is nou niet een onoverkomelijk probleem lijkt mij
 1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

  Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.