Voorafgaand aan de populaire Bandjesavond hoopt Kampen twijfelaars over de streep te trekken om alsnog een coronaprik te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorafgaand aan de populaire Bandjesavond hoopt Kampen twijfelaars over de streep te trekken om alsnog een coronaprik te nemen. © Freddy Schinkel / ANP

Klaar met staaf in neus? Kampen geeft horecabezoekers kans om zich alsnog te laten prikken

De gemeente Kampen grijpt de Bandjesavond van komende zaterdag aan om mensen die twijfelen over een coronaprik de mogelijkheid te bieden zich alsnog te laten vaccineren. Mensen die zich voorafgaand aan het evenement laten testen om naar binnen te kunnen, krijgen de kans om zich ter plekke te laten prikken. 

3 reacties

 • Aalberts

  2 jaar geleden
  Denk dat de niet gevaccineerde maar wel geteste horecabezoeker minder besmettelijk is dan de gevaccineerde bezoeker die het virus wel degelijk kan verspreiden. Maar ik blijf thuis hoor als niet gevaccineerd persoon.
 • Recent- Toegevoegd

  2 jaar geleden
  Gewoon een valse qr nemen, ze zoeken het maar uit. En iedereen die nu wil gaan steigeren jammer maar helaas, dit systeem helpen we gewoon naar z’n mallemoer. Belachelijke maatregel vraagt om een passend antwoord. En even voor de meelezende boa; zaterdag zijn we er weer…met 5 man in de Voorstraat en allemaal niet gevaccineerd! Pak ons maar, lukt je niet!
 • evert koekkoek

  2 jaar geleden
  Waarom altijd weer die horeca?? Geef iedereen die kans om zich nog een keer te laten prikken en niet alleen die horeca bezoekers. Geef iedereen die nog niet is gevaccineerd en die prik alsnog halen een bonus én een standbeeld én benoem ze als helden. Dat helpt misschien hun prikangst te overwinnen.