Het Ichthus College gaat flink op de schop en krijgt nieuwbouw. Tijdens de bouwwerkzaamheden wil de school leerlingen les laten volgen in noodlokalen op het terrein aan de Jan Ligthartstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Ichthus College gaat flink op de schop en krijgt nieuwbouw. Tijdens de bouwwerkzaamheden wil de school leerlingen les laten volgen in noodlokalen op het terrein aan de Jan Ligthartstraat. © Foto Freddy Schinkel

Leerlingen Ichthus College Kampen in noodlokalen tijdens bouw nieuwe campus

Leerlingen van het Ichthus College in Kampen blijven tijdens de nieuw- en verbouw waarschijnlijk les volgen aan de Jan Ligthartstraat. Tijdelijk gebruik van de oude HBS is van de baan en de voorkeur gaat nu uit naar noodlokalen naast de bestaande school.

  1. Tientallen nieuwe seniorenwoningen in IJsselmuider Sonnenbergkwartier
    PREMIUM
    1

    Tientallen nieuwe seniorenwo­nin­gen in IJsselmui­der Sonnenberg­kwar­tier

    Pal tegen de dorpskern van IJsselmuiden worden in het Sonnenbergkwartier vanaf volgend jaar 50 nieuwe woningen gebouwd. Volgens het stedenbouwkundig ontwerp gaat het om 42 appartementen en 4 twee-onder-één kap woningen. Verder is in het ontwerp rekening gehouden met de nieuwe kerk die de Hersteld Hervormde Gemeente er wil bouwen. Ook worden een paar verkeersknelpunten rond het Kulturhus en de openbare basisschool Wonderwijs opgelost.