Foto ter illustratie. In beslag genomen lachgasflessen.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. In beslag genomen lachgasflessen. © Politie Delfshaven

Man (18) rijdt met veel flessen lachgas door Kampen (en dat is nog niet alles)

Meer dan zestig lachgasflessen roekeloos in je auto vervoeren en dan ook nog eens de weg op zonder rijbewijs. Daar kwam een 18-jarige man uit Kampen zaterdagavond niet mee weg. Hij kan een behoorlijke boete verwachten.

5 reacties

 • g oostendorp

  2 weken geleden
  ik denk, dat de aangehouden persoon er alleen maar enorm om kan lachen...(oftewel, die maakt zich toch nergens druk om..!!)...
 • Anita Reebroek

  3 weken geleden
  De jeugd ontspoort waar je bij bent. 18 jaar van wie was de auto??!! Triest en dan zonder rijbewijs. Je mag ze niet aanspreken omdat ze een mening hebben maar respect en normen en waarden zijn ver te zoeken. Pak ze maar aan. Eerst eens denken en dan pas doen.
 • Nellie Ploeger-Rus

  3 weken geleden
  Niet te geloven, wat mankeert zo'n knul.
 • Kor Eenkhoorn

  3 weken geleden
  Ik vind de lachgas handelaar net zo strafbaar.
 • Henny Keur

  3 weken geleden
  Er gebeuren onvoorstelbaar veel ongelukken mer dodelijke afloop vooral bij jongeren, dat goed aangepakt moet worden. Deze hoeveelheid niet voor eigen gebruik. Dus men zou kunnen straffen met ernstige poging tot doodslag. Dit moet een keer stoppen met zoveel onschuldige slachtoffers. En dan weten we nog niet eens de schadelijke gevolgen op termijn voor de gebruikers.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”