Man (26) bij ruzie neergestoken in Kampen

videoEen 26-jarige man uit Kampen is vannacht in zijn woonplaats neergestoken. Het slachtoffer had meerdere steekwonden en is naar het ziekenhuis gebracht. De daders zijn nog voortvluchtig en de politie zoekt dringend getuigen.

Agenten kregen kort voor twee uur ’s nachts in eerste instantie de melding dat de man mishandeld was. Toen de politie poolshoogte nam, bleek het slachtoffer steekwonden te hebben. De 26-jarige zou op de hoek van de Sint Jacobstraat met de Burgwal ruzie hebben gekregen met een groep mannen. Bij die ruzie werd hij neergestoken en mishandeld. Waar de ruzie over ging, is nog onduidelijk.

Signalement

Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een beknopt signalement vrijgegeven van de verdachten. Het gaat om mannen ‘met een donker uiterlijk die Nederlands spraken’. Eén van de groepsleden had een rode jas. Politiewoordvoerder Henk Kremer kon in de loop van het weekend niet aangeven of er inmiddels bij de politie tips zijn binnen gekomen over het steekincident. Ook kon hij niets zeggen over de toestand van het slachtoffer. Volgens Kremer zijn er vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Volledig scherm
De politie onderzoekt een steekincident in Kampen. © Stefan Verkerk