Broederpoort Kampen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Broederpoort Kampen. Foto ter illustratie. © COR DE KOCK

Man (72) loopt met rollator door Kampen en wordt beroofd van honderden euro's

Een man van 72 dacht afgelopen weekend fijn een rondje te lopen met zijn rollator door de binnenstad van Kampen. Dat liep iets anders af dan verwacht. Hij is door een jongeman van begin 20 beroofd.  De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. 

6 reacties

 • van den Berg

  4 weken geleden
  Laf om een oude man te pakken. Dom om met zoveel geld in je borstzak te lopen en dat blijkbaar ook redelijk opzichtig doen;de laffaard lijkt immers direct naar die borstzak te grijpen…
 • Jan Veenstra

  4 weken geleden
  @peter zomerdijk Bij de poort hangt geen camera, maar zou wel beter zijn. Veel mensen durven er in de donkere avonden er niet onderdoor te fietsen.
 • peter zomerdijk

  4 weken geleden
  Heel Kampen zit vol met deurbel- en gevelcamera's, is dus niet zo moeilijk zoeken. Het gaat om de wil om die gast op te pakken. Het enige wat helpt is waarschijnlijk voor dergelijke laffe daden ,,blame and shame'' toe te passen door z.s.m. identiteit te publiceren. Maar oh, dat is zo'n impact op de privacy van dit schorem.... Richting ,,de polder'' ook geen camera's?
 • Cees De Leeuw

  4 weken geleden
  Bijzonder verhaal….
 • Harrie Oosterom

  4 weken geleden
  Denk dat je bij de eerste nederzetting in de polder wel succes hebt.
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’