Marian (64) strijdt al 25 jaar voor vrijlating kinderverkrachter uit Amerikaanse cel: ‘Ik kan niet tegen onrecht’

videoEen kruistocht tegen onrechtvaardigheid. Zo mag je de strijd van Marian Bultman uit IJsselmuiden wel noemen. Al bijna 25 jaar vecht de 64-jarige vrouw voor vrijlating van een zwarte gevangene die in Amerika een celstraf uitzit van honderd jaar voor een misdrijf dat hij ontkent. Zonder haar zou het dossier van Vincent Simmons allang gesloten zijn geweest. 

 1. Deltawonen eist ontruiming woning van onruststoker in Kampen (35)
  PREMIUM

  Deltawonen eist ontruiming woning van onruststo­ker in Kampen (35)

  Woningcorporatie Deltawonen wil de 35-jarige Kampenaar W., die in december vorig jaar door een grote politiemacht uit zijn woning werd gehaald, definitief op straat zetten. De man leidt aan stoornissen, weigert alle hulp en veroorzaakt zo veel overlast in zijn flat aan de Jacob Catsstraat, dat hij daar niet meer te handhaven is. Deltawonen vroeg de kortgedingrechter om ontbinding van het huurcontract en ontruiming van de woning.
 2. Juridisch gevecht dreigt over oude hbs Kampen; ‘stop verkoop, anders kortgeding’
  PREMIUM

  Juridisch gevecht dreigt over oude hbs Kampen; ‘stop verkoop, anders kortgeding’

  Verkoop van de oude hbs in Kampen aan zorginstelling IJsselheem dreigt te ontaarden in een juridische vechtpartij. Bouwondernemingen Weever en De Gilden in Kampen en transportonderneming Wezenberg in IJsselmuiden sommeren het gemeentebestuur de verkoopprocedure te stoppen. Als het onderwerp voor de raadsvergadering van komende donderdag niet van de agenda wordt gehaald, volgt een kortgeding en wordt er beslag gelegd op het gebouw.
 1. de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathanger opgepakt
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathan­ger opgepakt

  27 januari
 2. Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  27 januari