Vanaf 9 september gaat de maximumsnelheid omlaag op het weggedeelte tussen Kampen Centrum en Kampen Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 9 september gaat de maximumsnelheid omlaag op het weggedeelte tussen Kampen Centrum en Kampen Zuid. © Freddy Schinkel

Maximumsnelheid gaat begin september omlaag op ‘dodenweg’ N50 bij Kampen

met videoDe maximumsnelheid op dodenweg N50 bij Kampen gaat volgende maand omlaag van 100 naar 80 kilometer per uur. Later volgt een betonnen rijbaanscheiding die frontale botsingen, zoals vorige week, moet voorkomen. De tijdelijke maatregelen moeten de genadeloze rijksweg veiliger maken.

12 reacties

 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Hoe http://kan.je hier nou een ongeluk http://veroorzaken.Je mag niet inhalen.Enigste is dat je in gaat halen en met 80 of 100 dan is de klap.niet minder.groot.Ik heb al 40 jaar rijbewijs afkloppen ben nog nooit helemaal van de weg gereden.Wel.bijna nooit ongeluk gehad 👁
 • P. Atsma

  5 maanden geleden
  4 baans in Flevoland en Gelderland dus waarom hier niet ipv betonnen levensgevaarlijke scheidinggwand
 • A Eijsink

  5 maanden geleden
  Prima maatregel. Al had ik liever een verdubbeling van rijbanen gezien net een harde afscheiding ertussen. Met andere woorden N50 wordt A50.
 • Bram de Haan

  5 maanden geleden
  Als de bestuurder zich met het rijden bezig houdt en dus opde weg let is het probleem zo opgelost. Maar ja de telefoon is belangrijker.
 • Yvonne Dijk

  5 maanden geleden
  Beter om permanent te gaan controleren op asociaal rijgedrag. Kunnen ze veel geld mee binnenhalen wat dan weer gebruikt kan worden voor het eindelijk 4-baans gaan maken van dit hele traject.