Medewerker café Fatih Kampen ernstig gewond na steekincident

video & updateEen medewerker van café Fatih aan de Oudestraat in Kampen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt na een steekincident. Het slachtoffer werd door drie jonge mannen belaagd en in zijn borst gestoken.

Dat meldt de politie. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij verkeert buiten levensgevaar. Rond 02.45 uur kreeg de medewerker het aan de stok met drie bezoekers bij de ingang van het café. Over en weer werden klappen uitgedeeld. Een van de drie mannen stak de medewerker vervolgens in de borst. De mannen sloegen op de vlucht in de richting van de wijk Brunnepe. Twee van hen zaten op een fiets en de derde rende er achteraan.

Twintigers 

De jongen die de medewerker heeft gestoken had een donkere huidskleur en kort geschoren kroeshaar. Hij was ongeveer twintig jaar oud, droeg een zwarte winterjas met donkere spijkerbroek en was ongeveer 1.75 meter lang. De twee andere mannen waren ook donker getint en van dezelfde leeftijd.De politie roept getuigen van het incident, die nog niet met de politie hebben gesproken, op zich te melden. 

Eerder problemen

Bij café Fatih aan de Oudestraat vond vorig jaar april nog een ernstige mishandeling plaats. Een 29-jarige politieagent uit Marknesse werd daarvoor in januari veroordeeld tot een boete van 400 euro. De mishandeling volgde na een vechtpartij voor het café, waar een vriend en tevens collega van hem in elkaar werd geslagen. 

Volledig scherm
Bij de steekpartij in de horecagelegenheid in Kampen raakte één iemand ernstig gewond. © Harm Meter
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Parkeergarage in Kampen had waterdicht kunnen zijn, áls de bouwers zich aan plannen hadden gehouden
    PREMIUM

    Parkeerga­ra­ge in Kampen had waterdicht kunnen zijn, áls de bouwers zich aan plannen hadden gehouden

    Langdurige afsluiting van de splinternieuwe parkeergarage Buitenhaven als gevolg lekkages was mogelijk helemaal niet nodig geweest als Kampen de garage gewoon volgens bestek had laten bouwen. Begin 2018 besloot de gemeente uit zuinigheid het aanbrengen van een waterdichte coating uit het bestek te schrappen. Precies dat wordt nu gepresenteerd als de oplossing om aan alle problemen een einde te maken.