In de kringloopwinkel aan de Ambachtsstraat in Kampen zijn met tape vakken op de grond aangegeven zodat mensen voldoende afstand tot elkaar kunnen houden.
Volledig scherm
PREMIUM
In de kringloopwinkel aan de Ambachtsstraat in Kampen zijn met tape vakken op de grond aangegeven zodat mensen voldoende afstand tot elkaar kunnen houden. © Foto Freddy Schinkel

Meeste kringloopwinkels in de polder gesloten, kringloopwinkel in Kampen en Lelystad wel open

Waar de meeste kringloopwinkels in de polder de deuren vanwege het coronavirus gesloten houden, draaien Het Goed in Lelystad en Kringloop Kampen wél gewoon door. ,,Juist nu proberen we er voor de mensen te zijn die het moeilijk hebben. Zodat ze ook nu een wasmachine kunnen vervangen bijvoorbeeld’’, zegt algemeen directeur Henri Bouwmeester.

  1. Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events
    PREMIUM

    Doemdenken? Dat woord bestaat niet bij Jos en Melvin van Kamper Events

    Een mooi seizoen zou het worden, misschien wel het beste jaar ooit voor Kamper Events. Totdat corona een streep zette door de complete agenda van het bedrijf. Heel even was er paniek bij de jonge eigenaren, maar doemdenken komt niet voor in het woordenboek van Jos Hogenbirk en Melvin Brandenburg. Ze vertrouwen op hun creativiteit, doen wat wel kan in de anderhalve meter samenleving en geven nieuwe plannen eerder een kans.