Volledig scherm
© Freddy Schinkel

Meldpunt | Deel uw ergernis over de N50

KAMPEN - Files, botsingen en zware ongelukken, in april nog fataal. De N50 bij Kampen is een weg met veel verhalen. De Stentor is benieuwd naar uw verhaal en heeft daarom sinds vandaag het Meldpunt N50

Herinneringen, belevenissen en meningen zorgen ervoor dat een goed beeld ontstaat van welke impact de N50 heeft op het dagelijks leven. Van de Kampenaar, maar ook forensen en transporteurs. Heeft u dashcambeelden? Stuur ze naar n50@destentor.nlUw inbreng is belangrijk voor verhalen die De Stentor in de komende weken brengt over deze weg. Verhalen over de geschiedenis van de weg, de impact op het dagelijks leven en mogelijke oplossingen om de N50 veiliger te maken.

Het feit dat de N50 sinds twee weken weer het gesprek van de dag is en een debat in de Tweede Kamer op 28 november, zijn de aanleidingen voor het Meldpunt N50. In de Kamer wordt gesproken over investeringen op lange termijn in infrastructuur. Provincies, gemeenten en ondernemers in de regio willen de N50 op de zogenaamde MIRT-agenda krijgen.

Als handreiking willen ze zelf ook de knip trekken. Extra asfalt tussen de afslagen Kampen Centrum en Kampen Zuid kost zo’n 10 miljoen euro. De regio wil 5 miljoen meebetalen. De andere helft moet van verkeersminister Melanie Schultz van Haegen (VVD) komen.
In onze app laat het reactieformulier zich soms niet goed zien. Klik dan hier voor het reactieformulier, waarmee u uw ervaringen met de N50 kunt delen met De Stentor.

Volledig scherm
Files, botsingen en zware ongelukken. Er worden veel problemen ondervonden op de N50. Wat is er precies mis met deze weg bij Kampen?