Xandra Ockers en haar muzikale zoon Klaas Twillert figureren vrijdag in het programma Bed&Breakfast van Omroep Max.
Volledig scherm
PREMIUM
Xandra Ockers en haar muzikale zoon Klaas Twillert figureren vrijdag in het programma Bed&Breakfast van Omroep Max. © Freddy Schinkel

Moeder en zoon uit Kampen hopen dat B&B-kijker ziet zoals ze zijn: ‘Hartelijk, gezellig en zonder poepas’

Meedoen aan een televisieprogramma waarin deelnemers mopperen over een plankje? Geen denken aan. Maar toen Xandra Ockers van de Juttershoek in Kampen werd gevraagd voor het tv-programma Bed&Breakfast, zei ze met haar zoon Klaas (18) toch ‘ja’. 

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Minister stopt ziekmakende wolken van gas uit tankers: ‘Dit kan niet en wil niemand’
  PREMIUM
  Met video
  2

  Minister stopt ziekmaken­de wolken van gas uit tankers: ‘Dit kan niet en wil nie­mand’

  Goed nieuws voor iedereen die wel eens op het water zit en bewoners van dorpen langs rivieren, kanalen en meren. Minister Mark Harbers verwacht dat het ongecontroleerd varend lozen van kankerverwekkende gassen door binnenvaarttankers uiterlijk vanaf volgend jaar verboden is. Dat zei hij in Lelystad, waar hij sprak met allerlei betrokken partijen en een proefinstallatie bekeek die de giftige gassen veilig uit schepen kan halen.