Volledig scherm
De brand vond plaats op de kruising van de N307 met de afrit N50 vanaf Zwolle © De Vries Media

Motor gaat in vlammen op in Kampen

Een motor is aan het begin van de avond in vlammen opgegaan in Kampen.

De brand brak tegen 19.05 uur uit en vond plaats op de kruising van de N307 met de afrit N50 vanaf Zwolle.

De motor was tijdens het rijden in vlam gevlogen. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. De bestuurder stapte vervolgens af en liet de motor achter op de kruising. De brandweer bluste vervolgens het vuur. Niemand raakte voor zover bekend gewond. De motor werd door een berger afgesleept.

  1. Burgemeesters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelingen over Nederland

    Burgemees­ters Kampen en Hardenberg pleiten voor betere verdeling van vluchtelin­gen over Nederland

    Gemeente in IJsselland hebben nog geen verzoek gekregen om extra opvangplekken voor asielzoekers te huisvesten. Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is op zoek naar 5000 extra opvangplekken vanwege verwachte groei van het aantal vluchtelingen. Burgemeesters bort Koelewijn (Kampen) en Jan Willem Wiggers (Hardenberg) pleiten alvast voor een evenwichtiger verdeling van vluchtelingen over het land.
  2. Gemeente Kampen prijst Schuttersgilde rond aanwijzen carbidschietplekken

    Gemeente Kampen prijst Schutters­gil­de rond aanwijzen carbid­schiet­plek­ken

    De gemeente Kampen zet steeds vaker het Schuttersgilde in als overlegorgaan tussen schutters en eventuele bezwaarmakers tegen carbidschietplekken in hun omgeving. ,,Hun grote kracht is dat ze makkelijker toegang hebben tot de individuele schutters’’, aldus burgemeester Bort Koelewijn van de gemeente Kampen over het gilde. ,,Gemakkelijker dan wanneer wij het als gemeente of ik als burgemeester dat doen.’’