Na moeder overlijdt ook kind door heftig ongeluk op N50 bij Kampen

MET VIDEOEen van de kinderen die betrokken was bij het ongeval op de N50 dinsdag is alsnog aan de verwondingen overleden. Het kind zat in de auto die dinsdag tegen een vrachtwagen bij Kampen reed. Daar kwam de 34-jarige moeder al direct om het leven.

11 reacties

 • J.W. Steinvoorte

  5 maanden geleden
  Hoe triest alles ook is maar wat is de oorzaak. Deze vraag is nog onbeantwoord
 • Marcel Klaver

  5 maanden geleden
  Als je met 80 op een vrachtwagen klapt ben je ook dood, de snelheid verlagen lijkt me hier niet de oplossing. Er moet gewoon een geleiderail tussen. Daarna zou je kunnen overwegen om er 4 banen van te maken want het is gewoon een drukke weg.
 • S.A. Hoffstädt

  5 maanden geleden
  Gewoon maximumsnelheid flink verlagen en natuurlijk controleren om deze ellende te voorkomen.
 • michiel jöbsis

  5 maanden geleden
  Van Haga, schreeuwt! oplossing draagt hij niet aan.. Veiligheid en Stikstof kan je prima samen hanteren. begin met de snelheid eruit te halen, continue controle, en bouw een middenberm/vangrail. met dit heb je beide punten te pakken.
 • Peter Spierenburg

  5 maanden geleden
  Lelystad moet open. Daarvoor zijn miljoenen beschikbaar om voldoende stikstof uit te kopen. Voor een vliegveld bedoeld om de vakantievluchten van Schipholover te nemen. Maar niet voor de N50. Op zijn zachtst gezegd wrang. Heeft Maarten van Rossum dan toch gelijk met zijn uitspraak over een kleuterklas in Den Haag?