Michel Beskers
Volledig scherm
© Michel Beskers

‘Nachtzuster’ Astrid de Jong uit Kampen wint prijs voor beste nachtprogramma op de radio: ‘Baken voor slapelozen en nachtbrakers’

Radioprogramma Nachtzuster, gepresenteerd door Astrid de Jong uit Kampen, heeft de Nachtwacht Award 2021 gewonnen. Dit is een prijs voor het beste nachtprogramma op de Nederlandse radio. ‘Het is al ruim tien jaar een baken voor slapelozen, nachtbrakers, nachtwerkers en liefhebbers die er speciaal een nachtje voor op blijven’. 

 1. Hondentrainster Suzanne uit IJsselmuiden wacht nog steeds op haar vergunning: ‘Te belachelijk voor woorden’
  PREMIUM

  Honden­train­ster Suzanne uit IJsselmui­den wacht nog steeds op haar vergunning: ‘Te belache­lijk voor woorden’

  Gek wordt ze ervan; hondentrainster Suzanne de Haan uit IJsselmuiden wacht al tijdenlang op een vergunning voor haar bedrijf om honden op haar eigen erf te kunnen trainen. Ze dacht mogelijk eind april een beslissing van de gemeente te kunnen verwachten, maar kwam bedrogen uit; op Koningsdag ’s avonds kwam er een mail van de gemeente waaruit blijkt dat ze nog maximaal anderhalve maand geduld moet hebben.
 2. Omroep MAX en NPO gaan door met radiohit Avondzuster

  Omroep MAX en NPO gaan door met radiohit Avondzus­ter

  Het radioprogramma Avondzuster, een speciale coronavariant van het goed beluisterde Nachtzuster, gaat langer door. In eerste instantie zou het programma maar een maand te horen zijn, om de gaten in de zaterdagavondprogrammering te vullen die zijn gevallen door alle gecancelde sportevenementen. Maar Avondzuster gaat voorlopig nog enige tijd door, maakten MAX en de NPO donderdag bekend. Volgens de zenderleiding past de formule heel goed bij deze moeilijke coronatijd.
 1. Vrouw vast in horrorlift op station Meppel
  Play

  Vrouw vast in horrorlift op station Meppel

 2. Grote brand in basisschool Apeldoorn
  Play

  Grote brand in basis­school Apeldoorn