Vorige week werd de tijdelijke vergunning verleend, inmiddels worden de eerste contouren van paviljoen Hanzezicht op het Kamper stadsstrand zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige week werd de tijdelijke vergunning verleend, inmiddels worden de eerste contouren van paviljoen Hanzezicht op het Kamper stadsstrand zichtbaar. © Foto Freddy Schinkel

Natuurclub helpt omwonenden in strijd tegen horeca op stadsstrand Kampen: ‘Hier moet je vanaf blijven’

pollDe Natuurvereniging IJsseldelta maakt bezwaar tegen de door de gemeente verleende vergunning voor een horecatent op het Kamper stadsstrand. ,,We sluiten ons daarmee aan bij omwonenden, die via een ingeschakelde advocaat bezwaar indienen’’, zegt Bart Zeven van Natuurvereniging IJsseldelta.

3 reacties

 • Robbert Scholten

  2 jaar geleden
  Perfect zo een strand en strandrestaurant,geeft reuring en werkgelegenheid,kan ook de middenstand van kampen van profiteren,economisch belang moet de boventoon voeren
 • K. van Venen

  2 jaar geleden
  Mens moet werkelijk overal vertier hebben. Daar waar paviljoen komt hoort de vos maar die loopt nu in de biinenstad van Kampen. Die hoort hier niet zeggen ze dan...dat denkt de vos ook.
 • J De Groot

  2 jaar geleden
  Betreft hier dezelfde azijnzeikers die overal tegen zijn. Deze zwartkijkers waren ook tegen de bypass en kijk eens wat een mooi stuk natuur wij hiervoor terug hebben gekregen. Eindelijk een oplossing die al jaren een doorn in het oog is van velen. Geniet van het nieuwe paviljoen.