Een auto met paardentrailer kreeg een ongeluk op de N50, ter hoogte van Zalkerbroek.
Volledig scherm
Een auto met paardentrailer kreeg een ongeluk op de N50, ter hoogte van Zalkerbroek. © Stefan Verkerk

Ongeluk op N50 richting Zwolle met paard en trailer

UpdateEen ongeluk met een paardentrailer op de N50 tussen Emmeloord en Zwolle zorgde maandagmiddag voor oponthoud. Een auto met trailer is geschaard ter hoogte van parkeerplaats Zalkerbroek. Daardoor was de rechterrijstrook tussen Kampen-Zuid en knooppunt Hattemerbroek tijdelijk dicht.

 1. Gemist? Jaloersmakende opraapwagen in Lelystad en laatste telefooncellen verdwijnen in Apeldoorn
  Jouw regionieuws

  Gemist? Jaloersma­ken­de opraapwa­gen in Lelystad en laatste telefoon­cel­len verdwijnen in Apeldoorn

  Het is de natte droom van iedere boer of loonwerker: de Schuitemaker Rapide 7800 tridem. De opraapwagen is sinds kort op de markt en de 26-jarige Jeroen uit Lelystad heeft de wagen al achter de trekker gehad, tot jaloezie van menig agrariër. Dit verhaal was één van de meest opmerkelijk verhalen van afgelopen week. Een overzicht van nog meer verhalen die het teruglezen waard zijn:
 2. Nieuwe rol voor burgemeester Koelewijn als ‘shopguide’ in zijn eigen Kampen
  PREMIUM
  video

  Nieuwe rol voor burgemees­ter Koelewijn als ‘shopguide’ in zijn eigen Kampen

  Mocht Bort Koelewijn na zijn burgemeestersambt op zoek moeten naar een nieuwe baan, dan kan hij zo aan de slag als stadsgids in zijn eigen Kampen. Als een volleerde gids laat hij op deze snikhete vrijdagochtend tijdens een ‘shoppingtour’ zijn favoriete plekjes in de Hanzestad zien. ,,Ik vertel graag, en als ik er aan kan bijdragen dat er over Kampen geschreven en gesproken wordt, werk ik daar graag aan mee.’’