Dodelijk ongeval op de N50
Volledig scherm
PREMIUM
Dodelijk ongeval op de N50 © NewsUnited/Stefan Verkerk

Ongeluk waarbij vrouw (34) uit Kampen overlijdt, raakt burgemeester: ‘Hartverscheurend’

met videoOpnieuw ging het vreselijk mis op de N50. Bij een aanrijding vanmiddag is een 34-jarige vrouw uit Kampen overleden. Twee kinderen die ook in de auto zaten, raakten bij het ongeluk gewond. Burgemeester Sander de Rouwe van Kampen betuigt zijn medeleven. ‘Dit is hartverscheurend.’

7 reacties

 • Willem Heerema

  5 maanden geleden
  Wederom een vreselijk ongeval. Wat is er de laatste jaren toch mis in ons Nederlandse wegverkeer?
 • Martin Bolhuis

  6 maanden geleden
  De overheid heeft een gevaarlijke weg aangelegd, weten dat het gevaarlijk is en laten het zo. Gevolg: vele slachtoffers boven 101 regeltjes. Zo werkt het in NL.
 • michel nales

  6 maanden geleden
  Schandalige situatie en een hoop bureaucratie die al bij de planning een grote rol schijnt te vervullen en typisch is voor Rijkswaterstaat die decennia lang achter de feiten aanhollen . Als ze er nu direct een 2 x 3 baans autoweg van hadden gemaakt had dat vele mensen levens kunnen schelen en een heleboel geld.
 • T Doornbos

  6 maanden geleden
  Maak er een 80 km weg van. 60 bij op- en afritten. Flitspalen. Surveillance! Doorstroming en veiligheid belangrijker dan snelheid. Laat de autowrakken liggen, zodat weggebruiker goed gewaarschuwd is (gezien in Zeeland).
 • evert koekkoek

  6 maanden geleden
  Verschrikkelijk wat er is gebeurd. Alle sterkte voor slachtoffers, nabestaanden, betrokkenen en hulpverleners. Voor mij is het niet te begrijpen en te bevatten dat zo kort na dit vreselijke ongeluk er nog altijd personen zijn die zonder af te wachten wat de werkelijk oorzaak is geweest koel en ongenuanceerd reageren door te roepen dat de N50 een dodenweg is. Bewaar dat voor later en toon eerst respect voor allen die bij dit vreselijke ongeluk betrokken zijn geraakt!