De trein naar Zwolle op station Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
De trein naar Zwolle op station Kampen. © Foto Archief/Freddy Schinkel

Onvrede over uitval Kamperlijn­tje, vervoerder komt met uitleg: 'Wachten op vergunning’

Het geregeld uitvallen van treinen tussen Kampen en Zwolle is de Kampense fractie van GroenLinks een doorn in het oog. De partij vraagt het gemeentebestuur zijn ‘invloed aan te wenden’ om ervoor te zorgen dat ‘Keolis de ritten daadwerkelijk uitvoert, conform het spoorboekje’. 

12 reacties

 • Korné van Dijk

  2 maanden geleden
  Zaterdag 13 aug. Verschillende groepen mensen willen biertje doen in Kampen. Traject Zwolle-Kampen Vervallen: 19:47, 20:17, 20:47
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  André, dat je alleen door eigen hyundai dealers geholpen wordt zegt niemand, maar ik heb mijn auto gekocht bij een dealer, in onderhoud bij een dealer, verzekerd via hyundai en hyundai pechhulp. Ik heb gelukkig niet vaak pech, en als het wel zo is, wordt ik zelfs in het buitenland snel geholpen, maar 10 minuten? Ik moet toch gaan praten.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Evert Koekoek, wie zegt dat je alleen geholpen wordt door Hyundai dealers? Ze hebben ook afspraken met onafhankelijke garages en met bijvoorbeeld Mazda. En dan zal het een keer wat langer duren. Nog altijd sneller dan het OV.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @Andre Eggerding, prachtig dat er binnen tien minuten er iemand staat om u van de lekke band af te helpen. Dat is nog eens goede service! Ik neem aan bij u voor de deur en in dezelfde woonplaats waar uw garage of dealer is gevestigd. Voor iedere andere plek/plaats lijkt mij die tien minuten onwaarschijnlijk.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @Arend van Faassen, voorwaarde is wel dat het onderhoud gedaan wordt door een officiële dealer van jouw automerk.
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.