Eigenaar Rik Vinke van Café Eigenwijs aan de Plantage is tijdens de gedwongen sluiting door de coronacrisis druk aan het opruimen, soppen en verven.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Rik Vinke van Café Eigenwijs aan de Plantage is tijdens de gedwongen sluiting door de coronacrisis druk aan het opruimen, soppen en verven. © Freddy Schinkel

Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis

Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.

  1. Verrassingsbezoek aan collega's: waar wordt krant gemaakt?
    Play

    Verras­sings­be­zoek aan collega's: waar wordt krant gemaakt?

  2. Vier auto's knallen op elkaar in Dronten: vijf gewonden
    Play

    Vier auto's knallen op elkaar in Dronten: vijf gewonden