Fietsparkeervakken in de Oudestraat. Pal voor diverse winkels zijn parkeervakken aangelegd voor fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsparkeervakken in de Oudestraat. Pal voor diverse winkels zijn parkeervakken aangelegd voor fietsen. © Foto Freddy Schinkel

Opnieuw fietsparkeervakken in de Oudestraat in Kampen ingericht

In en om de Oudestraat in Kampen zijn deze week een aantal fietsparkeervakken aangebracht in het kader van de gemeentelijke campagne rondom fietsparkeren. De campagne zelf laat, door de coronacrisis, nog even op zich wachten.

De vakken zijn nu wel alvast op de bestrating aangebracht. ,,Alle hygiënemaatregelen worden hierbij in acht genomen’', aldus woordvoerder Ellen Mulder van de gemeente Kampen over het werk. 

  1. LIVE | Corona in de regio: Speciale winkelwagen-wasstraat in Bathmen en de legotheek in Eefde is hot

    LIVE | Corona in de regio: Speciale winkelwa­gen-was­straat in Bathmen en de legotheek in Eefde is hot

    Na topoverleg maakt het kabinet vandaag bekend tot wanneer de coronamaatregelen verlengd worden. Om 19:00 geeft Mark Rutte samen met minister de Jonge een persconferentie. Ondertussen maakt het coronavirus meer slachtoffers in Nederland. Zo worden verzorgingstehuizen in Oost-Nederland keihard getroffen. Inmiddels zijn van de zeventig bewoners acht mensen overleden en zijn tenminste 23 mensen besmet. Volg alle ontwikkelingen in onze regio ook vandaag weer in dit liveblog.