Van de boerderij is weinig meer over
Volledig scherm
Van de boerderij is weinig meer over © Foto Freddy Schinkel

Ouders brengen hun zoons naar bureau: twee jongens aangehouden voor boerderijbrand Kampen

met videoDe politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van brandstichting van een boerderij in Kampen. Ouders van de jongens hebben ze zelf aangemeld bij de politie.

27 reacties

 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Chinta, ik vind het niet heel vreemd dat mensen kwaad worden van brandstichting. Of dat nou door jongeren gedaan wordt of niet. Het was een echt grote brand, het heeft veel hinder veroorzaakt en er is flink asbest bij vrij gekomen. Daar kan ik ook boos om worden, ook als het niet expres is gebeurt. Het is hoe dan ook roekeloos. Dat heeft volgens mij verder niets met Kampen te maken. Ik woon hier al twintig jaar en de mensen en de sfeer zijn over het algemeen gemoedelijk. Ook naar jongeren toe.
 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  @ Mevrouw Noort er is niks mis met die ouders, natuurlijk niet. Er is iets mis met de woordelijk uitgesproken agresssie waarop mensen reageerden op die ouders! Die ouders werden de hemel in geprezen om hun daadkracht. Eindelijk laten ze zien dat ze verantwoordelijkheid wisten te tonen, er zouden meer ouders zo moeten handelen enz enz enz .Lees de rits zelf nog maar eens na van mensen die woest zijn op jongeren uberhaupt!Zou dat nou aan Kampen in het bijzonder liggen? Ik kom er overigens graag.
 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Chinta, het gaat hier om jongeren dus dat zijn hoogstwaarschijnlijk tieners. Verantwoordelijkheid en tieners is een interessante combinatie en daarom hebben ze hun ouders dus nog nodig om hun daar zo nu en dan een handje bij te helpen. Dat is hier gebeurt. Wat is daar volgens u mis aan?
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Zal jouw kind zijn. Als het m'n kind was, dan zijn de Rapen nog niet Gaar
 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  Wat een vreselijke brand met veel ongezonde gevolgen. Dat is 1. Tegelijkertijd is de Gemeente door het ijs gezakt want behalve de onveilige boerderij is de grond ook nog zwaar vervuild op dat terrein.Daar hoor je de ouders niet over. Commentaren zijn er hier wel van publiek die vinden dat er zoveel fantastische ouders de verantwoordelijkheid van hun eigen kinderen hebben afgepakt alsof het domme schaapjes zouden zijn? Hoe oud waren die gastjes eigenlijk? Toch geen kleuters hoop ik.