Het seksfilmpje werd onder de stadsbrug bij de IJsselkade opgenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het seksfilmpje werd onder de stadsbrug bij de IJsselkade opgenomen. © Freddy Schinkel / Twitter

Pikant seksfilmpje onder stadsbrug in Kampen: ‘Schadelijk? Nee, maar niet onze stijl’

Een filmpje waarop een Nederlandse pornoster op klaarlichte de liefde lijkt te bedrijven met een man onder de stadsbrug van Kampen, gaat grif rond op sociale media en in appgroepen van Kampenaren. Citymarketeer Roeland Tameling van Kampen is niet onder de indruk. ,,Ik weet niet of het positieve of negatieve effecten heeft. Er zijn belangrijker zaken om ons druk over te maken.”  

9 reacties

 • Anne Noort

  3 maanden geleden
  Dat ziet er niet erg avontuurlijk uit. En dan onder de stadsbrug. Als je dan echt lef hebt dan ga je bovenop de brug, in de uitsparingen aan de zijkant, aan dit soort gymnastiek doen. Gemiste kans als je het mij vraagt. Nou zullen we dan nu maar weer echt nieuws in de krant doen?
 • Maarten Krabbendam

  3 maanden geleden
  Dit is pas echt nieuws, nieuws waar je wat aan hebt. Zo, en nu koffie. Had ik al gezegd dat ik het zwembad ga opzetten? Minstens zo belangrijk als dit nieuwsbericht...
 • H.M. Toering

  3 maanden geleden
  Ter land ter zee en onder de brug.
 • Hofman

  3 maanden geleden
  Je kunt hier nog wat plaatsen,bij tubantia hoor je en zie totaal al niks meer. De krant van tubantia kun je beter opzeggen,het blijft een grote prut.
 • P. Kist

  3 maanden geleden
  Die gaat er wel in.
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.