Politie complimenteert omstanders na ongeluk met motorrijder op N50

videoBij een ongeval op de N50 is een motorrijder met bijrijder onderuit gegaan. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken, de bestuurder en de bijrijder zijn met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie uit lof naar alle omstanders die geholpen hebben. 

Het ongeval gebeurde iets na voor middaguur bij de afrit Kampen-Zuid. De motorrijder is vermoedelijk uit balans geraakt door hard te remmen, zegt woordvoerder Marlous Ballast van politie Oost-Nederland. ,,Wat er precies gebeurd is moet onderzoek nog uitwijzen.'' De motorrijder en de bijrijder zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De woordvoerder kon nog niks kwijt over de aard van de verwondingen. 

'Complimenten'

Een paar uur na het ongeval complimenteert politie Kampen alle omstanders. 'Meerdere omstanders schoten te hulp voor beide slachtoffers. Omstanders regelde het verkeer. Oranje hesjes aan, goed en veilig afgezet. Grote complimenten naar deze burgers die zich zo voor de slachtoffers hebben ingezet. Wordt gezien en gewaardeerd', schrijft de politie op Facebook. 

Volledig scherm
De situatie na het ongeval. © SV Fotografie