Volledig scherm
© Stefan Verkerk

Politie zoekt motorrijder in verband met ongeluk in Kampen

KAMPEN - Een scooterrijder is dinsdagochtend ten val gekomen op de Beneluxweg in Kampen. Volgens omstanders was er een motorrijder betrokken bij het ongeluk. De politie is daarom op zoek naar deze motorrijder.

De brommer en de motorrijder reden rond 07:30 op de Beneluxweg in de zelfde richting van de Haatlanderdijk. Voor de kruising met de Kievitstraat zou volgens een getuige de motorrijder de bromfietser hebben ingehaald. Vlak daarna ging de brommerrijder, een 58-jarige man uit Kampen, onderuit en raakte hij gewond aan zijn hoofd. Hij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Waarschijnlijk heeft de motorrijder niets gemerkt van het ongeluk en is hij daarom door gereden.De politie roept de motorrijder op om zich te melden. Ook roept de politie mogelijke getuigen die zich nog niet hebben gemeld en die meer informatie kunnen geven over het ongeluk. Dat kan via het nummer 0900-8844.

Volgens omstanders zou het gaan om de bestuurder van de scooter. Hij zou met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis zijn gebracht,

De politie is ter plaatse en doet verder sporenonderzoek.