De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
De foutgeparkeerde auto van Tom van der Weerd in Kampen. © Freddy van Schinkel / Tom van der Weerd

Qmusic-dj baalt van parkeerboete in Kampen: ‘Het vak was zo slecht zichtbaar, mierenneuken dit’

Tom van der Weerd (26), inwoner van de Kamper binnenstad en dj bij Qmusic, baalt van een parkeerboete die hij vorige week kreeg. Die frustratie steekt hij niet onder stoelen of banken, via Instagram deelt hij een foto van zijn foutgeparkeerde auto. ‘Stop dit mierenneuken', roept hij de gemeente Kampen op. Tientallen mensen vallen hem bij. 

4 reacties

 • e v.d. wilgen

  1 jaar geleden
  de BOA's denken dat ze de politie zijn,maar ze mogen de veters nog niet strikken van deze mensen
 • Be Schilder

  1 jaar geleden
  Alle onterechte bekeuringen graag via de media melding van maken. sommige Boa's zijn met dingen bezig waar ze zich helemaal niks mee te maken hebben, ik wil nog één ding zeggen tegen al die Boa's die van niets wat zijn geworden, doe je werk zo het hoort naar de burgers toe.
 • Helena D C M van duuren-lambregts

  1 jaar geleden
  Het is natuurlijk veel makkelijker een bon uit te schrijven ,dan boeven te gaan vangen want daar is geen tijd voor .
 • Paul Eijk

  1 jaar geleden
  Ook in Apeldoorn op valenteinsdag 2020 auto geparkeerd in de avond in vak naast parkeerautomaat witte strepen e d bij terugkeer witte bon onder ruitenwisser bij thuiskomst bleek deze vel geel wat blijkt nieuwe led verlichting geeft verkeerde kleur indruk alle instanties tot rechter toe zijn ongevoelig voor argumenten, als burger ben je afhankelijk van Boa’s die weten dat het geel is maar verder niet kijken .