Regionale transportbedrijven die dagelijks over N50 rijden: ‘Hele weg vierbaans maken is enige oplossing’

Laat de verbreding van het stukje N50 tussen Kampen en Kampen- Zuid zitten en pak het hele traject straks in één keer aan. Dat is volgens regionale transporteurs die dagelijks over de Rijksweg N50 rijden de enige oplossing voor de ongelukkenweg.  

4 reacties

 • Martin Maalderink

  2 maanden geleden
  Kan niet, te duur en het belangrijkste........deze weg ligt niet in de randstad. En voor dat beetje domme volk in het Oosten Noorden en zuiden, daar geef je toch geen geld aan uit! Belasting betalen ......dat moeten ze !
 • Harm Platz Platz

  2 maanden geleden
  In de randstad was deze weg allang 4 baans geweest.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Nog meer teer... Nog meer uitstoot...
 • RM Lagemaat

  2 maanden geleden
  Bij de aanleg van de N-50 is ooit de fundatie aangelegd voor een 4 baans weg. Het is jammer dat men niets met die investering doet.
 1. Verkeerspsycholoog: ‘Richtlijnen voor 100 kilometerwegen zoals de N50 voldoen na dertig jaar niet meer aan huidige verkeer’
  PREMIUM

  Verkeers­psy­cho­loog: ‘Richtlij­nen voor 100 kilometer­we­gen zoals de N50 voldoen na dertig jaar niet meer aan huidige verkeer’

  De snelheid omlaag op de N50 bij Kampen? Onzin, vindt een meerderheid van de lezers die een enquête van de Stentor invulde over de veiligheid op de ongelukkenweg. ‘Het ligt niet aan de weg, maar aan de bestuurders’, zeggen zij. ,,In de basis klopt dat, in 95 procent van de ongevallen is het handelen van de mens de oorzaak’’, zegt verkeerspsycholoog Matthijs Dicke.