Transportbedrijf Wezenberg heeft zijn bedrijf aan de Spoorstraat/Oosterlandenweg in het licht gezet. Rood licht. En de buren zijn daar niet zo blij mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Transportbedrijf Wezenberg heeft zijn bedrijf aan de Spoorstraat/Oosterlandenweg in het licht gezet. Rood licht. En de buren zijn daar niet zo blij mee. © Foto Freddy Schinkel

Ruzie over rode verlichting van transportbedrijf Wezenberg in IJsselmuiden: ‘Heel ongelukkig’

Is de opvallend rode verlichting op de gevel van transporteur Wezenberg aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden nou wel of niet legaal? Illegaal, zegt de welstandscommissie van het Oversticht. Helemaal legaal, zegt de gemeente Kampen. Wezenberg zelf onthoudt zich van commentaar.

 1. Kampens oud-politiechef Oldersma overleden, ‘mensenmens’ die geweldsspiraal doorbrak
  PREMIUM

  Kampens oud-politie­chef Oldersma overleden, ‘mensenmens’ die geweldsspi­raal doorbrak

  Vanochtend vroeg is Kampens laatste commissaris van de gemeentepolitie, Tjibbe Oldersma, op 84-jarige leeftijd overleden. Hij tobde al enige tijd met zijn gezondheid, al leek het de laatste maanden juist weer goed te gaan. Oldersma gaat de geschiedenis in als ‘een mensenmens’ die politie en burgers in Kampen dichter bij elkaar bracht en een cruciale rol speelde in het stoppen van de geweldspiraal rond de jaarwisseling in Kampen.
 1. Burgemeester Urk spreekt: ''Hier is een grens bereikt!''
  Play

  Burgemees­ter Urk spreekt: ''Hier is een grens bereikt!''

 2. de Stentor Week Update: de avondklok op Urk en Dronter familie bedreigd
  Play

  de Stentor Week Update: de avondklok op Urk en Dronter familie bedreigd

  12:12