Scheuren in ‘blundergarage’ Kampen gedicht met coating, reparatie kost duizenden euro's

VideoTwee stroken waterdichte coating moeten er voor zorgen dat de parkeergarage Buitenhaven in Kampen waterdicht blijft. Deze week wordt er gewerkt aan de ‘blundergarage’ en kunnen en er geen auto’s in en op het parkeerdek worden gezet. De reparatie kost 22.000 tot 27.000 euro, afhankelijk van het aantal dagen dat de werkzaamheden duren.

Met een grote ‘schuurmachine’ worden de scheuren op het bovenste dek van de garage behandeld waarna met een gel de coating op het beton wordt verlijmd. De werkzaamheden concentreren zich boven de twee ondersteuningsbalken, daar waar de grootste scheuren zitten in het beton.

  1. ‘COA intimideerde Elya om verklaring over afraden aangifte verkrachting aan te passen’
    PREMIUM

    ‘COA intimideer­de Elya om verklaring over afraden aangifte verkrach­ting aan te passen’

    Medewerkers van opvangorgaan voor asielzoekers COA in Dronten hebben de homoseksuele vluchteling Elya afgelopen week geïntimideerd en onder druk gezet om zijn verklaring over de handelwijze van COA-medewerkers aan te passen, stelt hulporganisatie LGBT Asylum Support. Die hebben Elya, zo stelt hij, afgeraden aangifte te doen van verkrachting door twee mannen op het asielzoekerscentrum in Dronten in mei. Het COA ontkent dat er sprake is geweest van intimidatie van Elya.