Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Nederlandse Freelancers

Slechts één inschrijving voor bijzonder bouwplan in Kamper nieuwbouwwijk

De gemeente Kampen heeft één inschrijving binnengekregen voor een nieuwbouwwoning op de ‘Eigenwijze Terp’ in Onderdijks. Het is de bedoeling dat er op de kavel van 1100 vierkante meter meerdere huishoudens onder een dak gaan wonen.

4 reacties

 • Jenny Jongepier

  2 maanden geleden
  Waarom is er niet gewoon gekeken naar de wensen van mensen die een woning zoeken? Het is toch onzinnig om iets te bouwen waar geen behoefte aan is?
 • Erwin POELMAN

  2 maanden geleden
  Gek he, hier vraagt de markt ook niet om.
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Laten ze daar sociale huurwoningen neerzetten.. Daar is méér vraag naar dan die koophuizen... Kampen, pff.. Ellende. Kijk maar naar de REEVEDIEP, speciaal voor de yuppen dat daar wordt neergezet , en miljoenen mensen wachten al jaren en jaren op een sociale huurwoning.... Je krijgt toch Krampen in kampen ?
 • Corry Hoekman

  2 maanden geleden
  In 'mooie plannenmakerij' is de Gemeente Kampen 'altijd' heel 'goed' in geweest Maar wie wel er - 'liefst met meerdere generaties' - in een 'terphuis' in deze stad wonen? . Een stad waar je op zondag 'niets' mag. Nee geef mijn portie maar 'aan Fikkie'...... Ik hoef niet 'gezien' te worden 'overal bovenuit stekend'. Ik blijf liever met mijn beide benen op de grond staan. En last bot not least door niemand uit de buurt te worden 'bekeken'..... .'Gegluurd' wordt er in Kampen al genoeg....
 1. Deze krachttrainer uit Kampen stoomde sporters klaar voor de Spelen: ‘Ik zeg waar het op staat’
  PREMIUM

  Deze krachttrai­ner uit Kampen stoomde sporters klaar voor de Spelen: ‘Ik zeg waar het op staat’

  Hij zit op het puntje van zijn stoel als de Nederlandse judoka’s op de mat verschijnen in Tokio. Krachttrainer Jorden Bres (45) uit Kampen bereidde het team voor op de Olympische Spelen, maar mag er niet bij zijn in Japan. Dus zet hij elke ochtend de wekker en schuift voor de tv. Rustig kijken is er niet bij, zeker niet als ‘zijn’ sporters in de prijzen vallen. ,,Als alles op z’n plek valt, dan breekt er iets.’’