Gedeputeerde van Overijssel Bert Boerman
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde van Overijssel Bert Boerman © Provincie Overijssel

Steeds weer krijgt Bert Boerman die N50-vraag: ‘Zelfs mijn tandarts, maar hij moet bij de minister zijn’

InterviewHij is chagrijnig dat de N50 bij Kampen nog steeds niet verbreed is, bekent Bert Boerman. Terwijl de Overijssels gedeputeerde ziel en zaligheid inzet voor het verbeteren van de dodenweg bij zijn woonplaats, wordt hij ook verantwoordelijk gehouden voor de talloze ongelukken. ,,Met mij hebben ze de verkeerde.”

5 reacties

 • J Breemhaar

  2 jaar geleden
  Noodzakelijkheid te weten is geen issue. Er is gewoon geen geld meer in de kas bij de provincie Overijssel. Lees in deze eerdere items in deze krant aangaande de miljarden vrijkomende uit de verkoop van de energiemaatschappijen. Er is gewoonweg niets meer over, het is op! Tekorten dreigen. Maar goed de rente kost niets, wellicht kunnen we een lening ergens afsluiten.
 • Robbert Scholten

  2 jaar geleden
  Je kan je ook gewoon aan de snelheid houden,is een stuk goedkoper en veiliger dan wegverbreding,vind het echt bezopen om aan zo,n stukje geld uit te geven,bovendien is het vanaf Zwolle tien minuten of de trein dertig minuten of de fiets,elektrisch of niet een twintig minuten,kampen is onderhand gewoon een stukje Zwolle geworden
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Helaas, de N50 is gewoon veilig genoeg. Oorzaak ligt ten alle tijden aan de bestuurders die roekeloos rijden met hun mobiel aan de hand hebben OF met andere dingen mee bezig zijn tijdens het rijden.. Het ligt niet aan de N50, die is goed genoeg en veilig genoeg ! ookal maak je er een 6 baansweg ervan, dan zal je ook steeds ongelukken krijgen.. Dus gaarne eerst betere handhaving, en méér camera, s op de weg
 • G.J. Algra

  2 jaar geleden
  De hoofdschuldige van de ongelukken zijn toch helaas de bestuurders van de voertuigen. Men heeft geen geduld meer en let minder op in het verkeer. Telefoongesprekken, appen, sms, etc is voor vele belangrijker dan goed opletten. Iedere weg is zo veilig als de bestuurder die er op rijd. Zelfs op A50 ongelukken omdat men niet doet wat borden en matrixborden aangeven.
 • HA Klomp

  2 jaar geleden
  Wat jammer dat deze man hier een podium krijgt. Er hangt een zweem van belangenverstrengeling en onbetrouwbaarheid om hem heen (trein met zijn naam) en ook in dit interview praat hij veel maar zegt hij weinig. Wil graag, heel graag op de voorgrond maar verantwoordelijk? “Nee, dat ben ik niet”. Bah.