Het Stripspektakel wordt dit jaar in het plantsoen gehouden. Organisator Paul Reichenbach hangt een posters bij de Cellebroederspoort, die ook de toegang vormt tot het plantsoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Stripspektakel wordt dit jaar in het plantsoen gehouden. Organisator Paul Reichenbach hangt een posters bij de Cellebroederspoort, die ook de toegang vormt tot het plantsoen. © Foto Freddy Schinkel

Stripspektakel Kampen verhuist eenmalig van Oudestraat naar het park

Het Kamper Stripspektakel kan dit jaar wél doorgaan; de organisatie zocht en vond een alternatieve locatie ten opzichte van de Oudestraat die anders te druk zou worden in coronatijd. Het vinden van die alternatieve locatie voor zaterdag 21 augustus is gelukt, maar had nog wel even wat voeten in de aarde. Of beter gezegd: in het gras.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?