De 72-jarige Gerard F. uit Kampen wordt ervan verdacht dat hij faillissementsfraude pleegde met Woon Outlet Lelystad. De bedrijvendokter Klaas H. uit Genemuiden zou hem daarbij hebben geholpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 72-jarige Gerard F. uit Kampen wordt ervan verdacht dat hij faillissementsfraude pleegde met Woon Outlet Lelystad. De bedrijvendokter Klaas H. uit Genemuiden zou hem daarbij hebben geholpen. © ANP

Taakstraffen voor mannen uit Kampen en Genemuiden vanwege faillissementsfraude meubelzaak in Lelystad

Door het magazijn van Woon Outlet Lelystad leeg te halen en de noodlijdende BV vol schulden door te verkopen aan een katvanger pleegde een 72-jarige ondernemer uit Kampen faillissementsfraude. Een 52-jarige ‘bedrijvendokter’ uit Genemuiden werkte daar volgens de rechtbank aan mee.

  1. Horeca in Kampen werkt tijdens bandjesavond met polsbandjes voor toegang
    PREMIUM

    Horeca in Kampen werkt tijdens bandjes­avond met polsband­jes voor toegang

    Tijdens de bandjesavond op 30 oktober in Kampen, gaan de deelnemende horecazaken werken met polsbandjes voor toegang. Om lange wachtrijen bij de kroegen te voorkomen, kunnen bezoekers op één centraal punt hun coronatoegangsbewijs laten zien om een polsbandje te krijgen. ,,Als het een succes is, kunnen we het misschien elk weekend doen’’, zegt Remmert Krantz, voorzitter van de Stichting Horeca Kampen.