Bij de McDonalds aan de Zambonistraat in Kampen ontstaan vaak lange wachtrijden bij McDrive. Die zorgen ook voor problemen voor het andere verkeer. Op dit moment, in de herfstvakantie, was het iets minder druk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de McDonalds aan de Zambonistraat in Kampen ontstaan vaak lange wachtrijden bij McDrive. Die zorgen ook voor problemen voor het andere verkeer. Op dit moment, in de herfstvakantie, was het iets minder druk. © Foto Freddy Schinkel

Verkeerschaos in Kampen: file voor McDrive zorgt voor blokkade, McDonalds wijst naar ‘dramatische’ rotonde

Problemen aan de Ambachtsstraat in Kampen: de rij voor de McDrive is soms zo lang dat de auto’s het doorgaand verkeer op die straat blokkeren. Gemeente Belang Kampen vroeg er aandacht voor bij de gemeente, en kreeg te horen dat er aan het probleem gewerkt wordt. Ook de McDonalds erkent het probleem, zegt dat eraan gewerkt wordt, maar wijst ook naar de ‘dramatische’ rotonde voor de deur.

4 reacties

 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Misschien kunnen HH. Feenstra en Hartog samen met de gemeente aan tafel en onder het genot van een "Happy Meal" en een glaasje kindercola een goed gesprek aangaan en tot een oplossing komen.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Neem van mij aan dat inmiddels iedereen ook henk hartog kent. Deze klets ook altijd raar, net zo raar als Sjoerd feenstra. Ik denk dat Sjoerd feenstra heel gelukkig is dat dhr. henk hartog daar nooit denkt te komen.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Altijd een chaos, en Sjoerd feenstra klets ook altijd raar, die kennen wij natuurlijk.. Maar gelukkig komen wij daar nooit. Dit is een zeer onveilige situatie voor de Hulpdiensten, Beter deze tent op een andere plek zetten, heeft geen waarde
 • Be Schilder

  1 jaar geleden
  Tsja gezien de hele verkeer situatie daar dagelijks een zooitje is, wie dat zo toen de tijd heeft uitgedacht had een goed stel hersens van een .... in zijn kantoor 2 bij 2. met toen nog een mooi uitzicht.