Vier gewonden bij ongeluk op afrit N50 bij Kampen

videoVier personen zijn vannacht gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de N307 Flevoweg met de afrit van de N50 bij Kampen. Op die kruising kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde om half één.

Een auto werd bij de aanrijding in de zijkant geraakt en kwam vervolgens tegen betonblokken tot stilstand. De andere auto kwam iets verderop tot stilstand met schade aan de voorzijde. De brandweer van Kampen heeft de slachtoffers uit een van de auto's moeten bevrijden. 

Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Deze man zat als bijrijder in de auto en is het zwaarst gewond geraakt. De drie andere gewonden zijn iets later per ambulance naar het ziekenhuis gegaan.

Vier personen raakten gewond bij de aanrijding op de N50
Volledig scherm
Vier personen raakten gewond bij de aanrijding op de N50 © News United / Stefan Verkerk
 1. Kampen aarzelt niet: Terrassen, bioscoop en het museum weer open
  PREMIUM
  Video

  Kampen aarzelt niet: Terrassen, bioscoop en het museum weer open

  ,,Ik zat er al om negen uur, maar dat mocht dus niet’’, meldt terrasbezoeker Michael Schults als hij even voor twaalven zit te wachten op zijn eerste terrasdrankje sinds maanden. Ja, natuurlijk wist hij wel dat de terrassen officieel pas om 12.00 uur open gingen. Ook in Kampen, bij restaurant Heer en Meester. ,,Maar ik denk: ik ga op tijd, dan zit ik er maar vast voor het geval het erg druk zou worden.’’
 2. Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

  Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

  Het is 1 juni en om klokslag 12.00 uur gingen de terrassen en musea weer open. Veel mensen stonden al te wachten langs de stoeltjes en terrastafeltjes en er werd massaal afgeteld. Na de heropening ontstonden wachtrijen, maar werd er ook als vanouds weer genoten van een heerlijk drankje. Bij recreatieplassen en langs de IJssel was het ook druk. Op sommigen plekken werd het zelfs te druk en dus werden parkeerplaatsen afgesloten bij enkele recreatieplassen. Hoe verliep deze veelbesproken 1 juni verder? Lees hieronder alles terug in ons liveblog.