Vuilnismannen ontdekken inhoud van reismandje in Kampen net op tijd: ‘Bijna in de wagen gegooid’

met videoEen jonge kat, van naar schatting een half jaar oud, is dinsdag aan de vuilniswagen ontsnapt. Het dier was, inclusief reismandje, gedumpt bij een inzamelpunt voor plastic afval in Kampen. ,,Een sneue aangelegenheid’’, erkent ook Ferry Vierveyzer van het Zwolse dierenasiel, waar het beestje uiteindelijk is opgevangen.

20 reacties

 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Gewetenloos, het gaat hard achteruit bij bepaalde groepen
 • Marja Dekker-Geenevasen

  2 maanden geleden
  Kittens zijn zo leuk maar worden groot. Dan beginnen de mogelijke problemen. Steriliseren vaccinatie . Dat brengt kosten met zich mee. Probeer een oplossing te vinden of als het niet anders kan naar het asiel en niet op deze manier. Gelukkig net op tijd opgemerkt.
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Nee mee en breng naar een asiel voor dieren. Klaar.
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Gats, dat arme beestje! Wat een idioten leven hier op deze planeet. Wat goed dat de vuilnisman nog even keek, anders was dat diertje levend geplet geweest en/of daarna verbrand. Ik walg er van dat iemand dat beestje zó bij het afval dumpt, bah 🤮...! Hulde aan de vuilnisman 👏!
 • Rienie Franssen

  2 maanden geleden
  Iemand die tot zoiets in staat is... walgelijk. Deze persoon is echt een grens over gegaan. Totaal gevoelloos. Ik vrees dat zo iemand ook andere grenzen over gaat.