Het Hanzepaviljoen in Kampen heeft twee seizoenen achter de rug en werd gedoogd. Nu moet een extern bureau de permanente vergunning onder de loep nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Hanzepaviljoen in Kampen heeft twee seizoenen achter de rug en werd gedoogd. Nu moet een extern bureau de permanente vergunning onder de loep nemen. © Foto Freddy Schinkel

Wel of geen permanent Hanzepaviljoen in Kampen? Onafhankelijk onderzoek naar vergunning

De gemeente Kampen trekt naar schatting 10.000 euro uit voor een externe evaluatie van het Hanzepaviljoen. Dat paviljoen op het stadsstrand stond er de afgelopen twee jaar op basis van een gedoogvergunning.

11 reacties

 • Jan Eijgelaar

  2 maanden geleden
  Het is erg dat dit 10.000 euro moet kosten, je doet het wel of niet wat veel erger is Het ophouden van de ouderen sociëteit aan de noordweg waar veel ouderen veel Plezier beleven, maar subsidie van de gemeente ontvangen ze niet meer dus sluiten Gemeente Kampen geeft het liever uit aan bureau buiten stad voor onderzoek laat de Ouderen maar barsten
 • dries van putten

  2 maanden geleden
  Natura 2000 gebied. Geen vergunning. Weggegooid geld dat onderzoek.
 • EM Bos

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt er voor die 10.000 een referendum,onder alle inwoners van Kampen . Dat zou wat mij betreft duidelijk maken wat de meerderheid wel of niet wil.
 • Bram de Haan

  2 maanden geleden
  Als ambtenaren een beslissing met eventuele verantwoording, besteden ze dat uit aan een extern buro. Dragen ze geen persoonlijke verantwoording.
 • Wim Baer

  2 maanden geleden
  Het is Natura 2000 gebied. Dus weg met het paviljoen. Gun de eventuele omzet aan de ondernemers aan de andere kant van de IJssel. Terug naar de oude situatie !