Samen met burgemeester Bort Koelewijn van Kampen, onthult Cor Wursten van Dorpsbelang Wilsum het bord voor het 700-jarig bestaan van Wilsum.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen met burgemeester Bort Koelewijn van Kampen, onthult Cor Wursten van Dorpsbelang Wilsum het bord voor het 700-jarig bestaan van Wilsum. © Foto Freddy Schinkel

Wilsum viert zevenhonderdste verjaardag in coronatijd: muziekstuk blijft nog even op de plank liggen

Burgemeester Bort Koelewijn kwam er hoogstpersoonlijk met een verjaardagstaart voor naar Wilsum: de onthulling van de drie jubileumborden bij de invalswegen naar het dorp - of eigenlijk de stad - die dit jaar zevenhonderd jaar bestaat. 

 1. Hier kun je in Oost-Nederland (met negatieve coronatest) weer even terug naar ‘normaal’
  Kaart

  Hier kun je in Oost-Nederland (met negatieve coronatest) weer even terug naar ‘normaal’

  Cultuur- en muziekliefhebbers in en rond Zwolle zitten deze maand eerste rang. Op liefst vijf plekken gaan de deuren weer open vanwege een landelijke proef met culturele evenementen voor bezoekers met een negatieve coronatest. Museum de Fundatie, poppodium Hedon, het Academiehuis en de theaters De Spiegel en Odeon mogen weer een paar dagen publiek ontvangen. Avonturenpark Hellendoorn is het eerste pretpark dat weer even open mag. Zaterdag al, voor 2.000 bezoekers.
 1. Man (27) uit Ermelo vermist nadat hij met kano te water ging
  Play

  Man (27) uit Ermelo vermist nadat hij met kano te water ging

 2. Video van de Dag | Messi uit de kleren in steen-k-k-k-k-k-koud stadion, kijk hem rillen!

  Video van de Dag | Messi uit de kleren in steen-k-k-k-k-k-koud stadion, kijk hem rillen!

  11 april