Een groep van 24 jongeren van World Servants werkt deze week mee op het terrein van Het 8ste Werk aan de Zwartendijk in Kampen. Hier moeten appartementen komen waar mensen tijdelijke kunnen wonen om hun leven weer op de rit te krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep van 24 jongeren van World Servants werkt deze week mee op het terrein van Het 8ste Werk aan de Zwartendijk in Kampen. Hier moeten appartementen komen waar mensen tijdelijke kunnen wonen om hun leven weer op de rit te krijgen. © Foto Freddy Schinkel

Zambia ging niet door, dus klussen 24 jongeren op een boerderij in Kampen: ‘Wat je loslaat, krijg je dubbel terug’

Vlonders leggen, zitjes maken en verven. Aan de Zwartendijk 8 in Kampen wordt deze week door Leanne, Merel, Nick en 21 andere jongeren hard gewerkt. De groep vrijwilligers van World Servants zouden - vorig jaar al - in Zambia aan de slag, maar dat ging vanwege corona niet door. Nu staan ze in het weiland van Jaap Boersma en Gea Overweg, die met ‘Het 8ste Werk’ een opvangplek voor mensen in problemen bouwen. 

0 reacties

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.