Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Prominente milieueconoom haalt uit naar Hitteplan RIVM: 'Dit is toch niet te geloven’

airco-adviesDe gepromoveerde milieueconoom Jetske Bouma vindt het ‘onthutsend’ dat in het Nationaal Hitteplan wordt geadviseerd om bij deze huidige temperaturen de airco aan te zetten. In een bericht op LinkedIn schrijft de wetenschappelijk onderzoeker de frustratie van zich af. ,,Heel Europa is bezig om ervoor te zorgen dat mensen géén airconditioner kopen, maar in Nederland doen we vrolijk of er niets aan de hand is.”

2 reacties

  • Robbert Scholten

    2 maanden geleden
    Ik heb zelf een airco en dat is hartstikke zinnig en niet al te duur,ik heb hem de afgelopen weken veelvuldig gebruikt en het is zalig,mijn omgeving heeft inmiddels ook zo,n ding,ben je ook ouder dan is het helemaal aan te raden,het voorkomt uitdroging,je voelt je frisser,kunt je beter concentreren en zeg nou zelf
  • J Tabor

    2 maanden geleden
    Net een airco geplaatst om aankomende winter mee te verwarmen dan lijkt het mij niet gek dat je hem op deze dagen ook gebruikt voor enige verkoeling. Vandaag in de rechtbank in Zutphen geweest daar stond die ook vol gas aan😇 regering,rivm,hoogleraar iedereen weet het beter. Hou op met dat betuttelen van de normale man en de boer en pak de zaken aan die er echt toe doen en ook nut hebben.