PREMIUM
Avang Ku (57) heeft goedlopend Chinees restaurant, maar moet sluiten omdat ze geen kok kan vinden
Koken & EtenNu uit eten gaan met de dag lastiger wordt, halen steeds meer Nederlanders hun maaltijd af. De Chinees staat dan bij velen bovenaan het lijstje. Maar die populariteit zorgt ook voor problemen: er zijn nauwelijks nog koks te vinden. Voor de eigenaar van Peking, het oudste Chinese restaurant van Amersfoort, is het zelfs reden om er na 54 jaar de brui aan te geven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
-
Wat Eten We Vandaag: Gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers
Lekker voor bij de borrel: deze gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde asperges met burrata en amandel-knoflookkruim
Het is weer tijd voor asperges. Om dit te vieren hebben wij een recept met gegrilde asperges, burrata en amandel-knoflookruim. Genieten. -
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld. -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger.
-
Koken & Weten
Zorgt een lepel kurkuma per dag voor een oppepper van je immuniteit?
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met spinazie en citroenboter
Pasta is altijd een goed idee, je kunt er namelijk oneindig mee variëren. Wil je een keer een iets nieuws proberen? Kies dan voor deze makkelijke pasta met spinazie en zelfgemaakte citroenboter. In dit recept gebruiken we enkel de schil van de citroen, wat een frisse citroensmaak geeft zonder dat het zuur wordt. Ook fijn: de pasta staat binnen 20 minuten op tafel. -
PREMIUM18
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
Drie op de tien Nederlanders rijden inmiddels op een elektrische fiets. Ook relatief jonge fietsers zijn overstag. Is dat nou goed nieuws? Want trappen met ondersteuning is toch lang niet zo gezond als jezelf verplaatsen op een gewone fiets? De Fietsersbond en een bewegingswetenschapper zetten op een rij wat de verschillen zijn.