General manager Sander Frank (rechts) en chef-kok Chris Zieleman (links) maken  van Bij Frank het hippe broertje van Family & Business Hotel Restaurant Zwartewater.
Volledig scherm
PREMIUM
General manager Sander Frank (rechts) en chef-kok Chris Zieleman (links) maken van Bij Frank het hippe broertje van Family & Business Hotel Restaurant Zwartewater. © Wilbert Bijzitter

Bij Frank in Zwartsluis zorgt voor rust in de bediening en spanning in smaken zonder te overdrijven

OVER DE TONGBij Frank Lunch-Lounge-Diner is sinds 2017 het hippe broertje van Family & Business Hotel Restaurant Zwartewater. Sinds Pauwel en Elisabeth Frank in 1970 het toenmalige motel-restaurant openden zijn ze, inmiddels met zoon Sander, blijven vernieuwen en Bij Frank is daar het resultaat van. Verrassen zonder te overdrijven, is het doel. De chef-kok kookt met een typische ‘culinaire twist’ en gebruikt zoveel mogelijk ingrediënten uit de omgeving. En die omgeving, uitzicht op het Zwarte Water, is groots.