PREMIUM
Bij Frank in Zwartsluis zorgt voor rust in de bediening en spanning in smaken zonder te overdrijven
OVER DE TONGBij Frank Lunch-Lounge-Diner is sinds 2017 het hippe broertje van Family & Business Hotel Restaurant Zwartewater. Sinds Pauwel en Elisabeth Frank in 1970 het toenmalige motel-restaurant openden zijn ze, inmiddels met zoon Sander, blijven vernieuwen en Bij Frank is daar het resultaat van. Verrassen zonder te overdrijven, is het doel. De chef-kok kookt met een typische ‘culinaire twist’ en gebruikt zoveel mogelijk ingrediënten uit de omgeving. En die omgeving, uitzicht op het Zwarte Water, is groots.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
-
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
Als je op vakantie gaat naar het zuiden, moet je rekening houden met tolwegen en -tunnels. De prijzen zijn de laatste jaren gestegen, maar hoe duur is het eigenlijk om bijvoorbeeld naar Kroatië te rijden? -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers
Lekker voor bij de borrel: deze gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers. -
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta guacamole
Je kent het vast wel: guacamole. Een heerlijke dip van avocado, tomaat, rode ui, limoen en koriander uit het zonnige Mexico. Maar wat nou als je deze ingrediënten samenbrengt en verwerkt in een pasta? Het resultaat: een makkelijke, frisse en oh zo lekkere pasta.
-
PREMIUM
Duitsers moeten steeds minder hebben van hun oer-eigen worst
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Quiche zonder deeg met lentegroenten
Een quiche maar dan zonder deeg en met veel lentegroenten: een koolhydraatarme maaltijd dus. -
Wat Eten We Vandaag: Luikse gehaktballen
‘Boulets à la Liégeois’, ofwel Luikse gehaktballen, is een traditioneel streekgerecht uit het Belgische Luik. De gehaktballen worden langzaam gegaard in een zoetzure saus van azijn, bier en stroop. Lekker met verse frieten en een frisse salade.