-
General manager Sander Frank (rechts) en chef-kok Chris Zieleman (links) maken van Bij Frank het hippe broertje van Family & Business Hotel Restaurant Zwartewater.
© Wilbert Bijzitter
-
Mijn tartaar van kalf is een goede match met de Italiaanse 11 minutes rosé van Pasques.
© Eltekeh Luijendijk
-
Dit gepulde zwijntje valt in de smaak bij Joost.
© Eltekeh Luijendijk
-
De schelpenstoof was al snel beklonken.
© Eltekeh Luijendijk
-
Nieuw-Zeelands hert met rookworst van zwijn is een nog mooi winters gerecht.
© Eltekeh Luijendijk
-
De zelfgemaakte warme apple pie is oké, maar had iets meer mogen verrassen.
© Eltekeh
-
Warme bosbessen en smeltend ijs zijn een goede combinatie
© Eltekeh Luijendijk
-
1
van
7
-
2
van
7
-
3
van
7
-
4
van
7
-
5
van
7
-
6
van
7
-
7
van
7