Borrelen, maar dan zoet? Probeer deze plank een keer (er zitten marshmallows bij)
VideoBij borrelen denk je eerst aan bitterballen en kaas, maar een zoete borrelplank is minstens zo lekker. In plaats van wijn of bier drink je daarbij misschien liever thee, koffie of chocolademelk. Is het al bijna vier uur?
Voor deze zoete borrelplank maak je zelf de marshmallows. Je serveert ze met fruit en koekjes. En natuurlijk met je favoriete herfstdrankje, of dat nou pumpkin spice latte, gemberthee of matcha thee is.
Dit heb je ervoor nodig:
100 gr poedersuiker
8 blaadjes gelatine
200 ml water
550 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
3 el aardbeienjam
1 ½ el matcha poeder
20 gr roze poedersuiker
18 biscuits
9 Zaans huisje koekjes met witte chocolade
Verse aardbeien
Melkchocolade
Hier lees je het recept. Meer snelle recepten van Eatertainment vind je hieronder.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergie2
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Video
Snel recept: zo maak je pastachips in je airfryer
Je airfryer is handig voor patat, maar je kunt er ook andere snacks in maken. Deze airfryerchips van Eatertainment bijvoorbeeld. Ook handig als je een restje overhebt. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met vegetarische gehaktballetjes, prei en champignons
Het is weer bijna weekend; maak er een ontspannen avond van met deze makkelijk te bereiden eenpanspasta. -
Beter Eten
Kun je een supermarkt-ei uitbroeden? ‘Na zo’n drie weken hoor ik gepiep’
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Deze week: kun je een ei uit de supermarkt uitbroeden?
-
Snel recept: zo maak je salamirozen met... een wijnglas
Zin in een borrel? Maak er snel iets moois van met deze salamirozen. Het foefje is heel simpel en het resultaat ziet er prachtig uit. Tipje van de sluier: je hebt er een wijnglas voor nodig. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Aardappel-pompoenfrittata met Taleggio
Fritatta komt uit de Italiaanse keuken en is vergelijkbaar met de Spaanse aardappeltortilla. Het gerecht is een goedgevulde omelet, en leent zich uitstekend om overgebleven ingrediënten in te verwerken. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.